OM FIRSTBUYERS

  Firstbuyers, firstmovers. Importer selv uden risiko. Ingen minimumsbestilling. 

Om Firstbuyers

Firstbuyers startede med den første familietur til østen i 1999. Vi blev inspireret af alle de spændende og eksotiske ting vi så. I starten importerede vi brugskunst gennem vores gave firma Interpresent A/S. I september 2014 solgte vi Interpresent A/S, dog uden import delen af brugskunst. Herefter har vi, hele familien, rettet fokus mod import af brugskunst etc.

Det hele startede dog i 1996 hvor vi var på vores første rundrejse i østen. Den første tur var uden børn.  

På vores rejser finder vi ofte inspiration ved at gå  på opdagelse i den lokale gastronomi og kulturelle forskelle. Tænk sig at Bali og Java er som nat og dag, beliggende i samme land og med få kilometer imellem. At Thailand er så forskelligt fra nord til syd. At Indien er så anderledes men alligevel forudsigeligt. At Kina er et punktligt lokomotiv der bare buldrer der ud af. At Tyrkiet rummer så meget historie. At Philippinerne har mistet sin fører position som asiatisk handelscenter. Spændende, eksotiske og uforudsigelige Vietnam der stadig leder efter et ståsted. Vi kunne blive ved. Ovenstående er kun lommefilosofiske betragtninger over vores handel med Østen gennem 15 år.

Det er blevet til utallie rejser, faktist har familien tilsammen været over 60 gange i Asien. Det er gennemsnitligt 10 gange per person.

Vi har ofte fundet spændende ting vi ikke har købt, for så at se dem i Danmark 2-4 år efter endda til nogle meget høje priser(skimming prices). Firstbuyers er et forsøg på at nå de personer der ikke selv har mulighed for at rejse og handle men ved hvad der er trendy eller bliver det. Samtidigt bliver der ikke en eller flere dyre mellemled. Varen bliver først købt/produceret når der er en kunde i den anden ende. Dette sparer os for fejlkøb, lagerføring og yderligere markedsføring. Samlet bevirker det nogle yderst fordelagtige priser om produkterne er til eget brug eller til videresalg.

Vi møder også mange klassiske, traditionelle og standardiserede varer som man har set i mange år i butikker, på markeder og på internettet. Firstbuyers giver mulighed for at købe disse varer direkte ved producenten til nogle priser der ikke er set før og måske i nye designs eller størrelser. Med Firstbuyers bliver det muligt at gøre klassiske ting unikke. Mange af vores producenter producerer gerne i meget små mængder. Hos firstbuyer er der ofte ingen minimums bestilling. 

Det unikke med Firstbuyers konceptet er at du skal opfatte dig selv som importør uden risiko. Firstbyuers giver vores kunder alle købelovens rettigheder ift. retur og byttevarer samt hvis købet fortrydes. Firstbuyers har så gode, stabile og fantastiske producenter at vi står inde for kvaliteten.

Priserne i vores shop er inkl. told, moms, skatter, afgifter og fragt til Danmark, Møllemarken 6 Hov, Odder. Her kan varerne hentes uden yderligere udgifter eller vi kan sende dem med posten, gls eller fragtmanden. Forsendelsestakster fremkommer ved bestilling i shoppen. Når varen er i kurven og der vælges forsendelse er prisen synlig i kurven.

At rejse er at leve sagde H. C. Andersen. Det har han ret i, men at rejse er også hårdt og dyrt. Vi er i den heldige situation at vores familie er blevet gode rejsende ellers var det aldrig gået. Rejser er også forskudte spidsetider, jetlag og forsinkelser. Vi rejser med de billige og lokale selskaber hvis det er muligt. Her er det oplevelserne og u-forudsigeligheden det der skaber momenterne.

Vi er: Mille 14 år, Christian 18 år, Amalie 22 år, Stine 24 år, Peter 25 år samt Janne og Lasse.