koncept

 IMPORTER SELV

Vi skal til Bali – skal du have noget med hjem?

Firstbuyers er et nyt koncept hvor varen går direkte fra producent til forbruger eller firma. Firstbuyers står for forhandling af priser, fortoldning, forsendelse og øvrige udfordringer, når man importerer. Firstbuyers er en handelsportal for private og virksomheder, der sammen opnår bedre priser på produkterne og på fragten. Vi er derfor sammen Firstbuyers. Vi er på Bali frem til april, og derefter forventer vi, at næste indkøbstur går til Italien, hvor vi vil opsøge producenter af  delikatesser, vin m.m.

Firstbuyers giver garanti for ,at varen kommer hjem og er 100 % i orden. Der gives de samme retur- og bytterettigheder som enhver anden handel på nettet mellem virksomheder og mellem private og virksomheder. Som kunde drager du fordel af de erfaringer, Firstbuyers har gjort med handel og import fra Østen og Europa gennem 15 år.

Produkterne vil være en blanding af klassiske produkter fra lokalområder og helt nye design og produkter. Nogle varer produceres i det ønskede antal, andre er helt unikke og fås kun i det ene eksemplar. Derfor er firstbuyers firstmovers.

Firstbuyers er dine øjne hos producenten.